Asukkaille

Poismuutto

Avaimet, saunavuoro, autopaikka, talonkirja

Kaikki vuokralaiselle luovutetut avaimet on palautettava vuokrasopimuksen päättyessä vuokranantajalle Auroranlinnan toimistoon (Eevankatu 2). Jos näin ei tapahdu, vuokralainen maksaa avaimen katoamisesta aiheutuvat sarjanmuutoskulut.
Asuntojen avainten ohella on palautettava mahdolliset pesulalukot, emännänavaimet ja autopaikkojen avaimet.

Poismuutosta johtuen pitää myös tehdä muuttoilmoitus talonkirjaan sekä mahdolliset saunavuorojen ja autopaikkojen irtisanomiset. Katso lisätietoja asioinnista talonkirja-, autopaikka- ja pesula-asioissa täältä.

Loppusiivous ja asunnon tyhjennys

Asukkaan on tyhjennettävä ja siivottava asunto ennen vuokrasopimuksen päättymistä. Asunnon irtaimistovarasto on tyhjennettävä ja asukkaan polkupyörät, sukset yms. vietävä pois yhteisvarastoista muuton yhteydessä. Jätekatokseen ei saa viedä huonekaluja, kodin elektroniikkaa, urheiluvälineitä tms. tarvikkeita. Muutossa yli jäävät tarvikkeet on toimitettava HSY:n Sortti-asemille tai Kierrätyskeskuksiin.

Asukkaan on palautettava poismuuton yhteydessä paikalleen mahdollinen astianpesukoneen asennuksen takia irrotettu alakaappi.

Astianpesukoneen ja pesukoneen vesijohto- ja viemäriliitokset on tulpattava asianmukaisesti koneen irrotuksen jälkeen. (mahdollisen vesivahingon sattuessa on vuokralainen korvausvelvollinen vesivahingon aiheuttamista kuluista.)

Mikäli poismuuton yhteydessä ei ole tyhjennetty ja siivottu asuntoa tai tyhjennetty omia varastokomeroita, työt tehdään vuokranantajan toimesta, ja kulut laskutetaan poismuuttavalta asukkaalta. Ohjeet loppusiivouksesta annetaan asiakkaalle irtisanomisen vahvistuksen yhteydessä.