Asukkaille

Vuokra

Vuokra maksetaan jokainen kuukausi määrättyyn eräpäivään mennessä. Maksujen eräpäivä on aina kuukauden 2. päivä.

Maksun voi suorittaa ko. kuukauden viitepankkisiirrolla, e-laskulla tai suoraveloituksella. Maksuissa on kiinteä asuntokohtainen viitenumero.

Auroranlinnalta suoraan asuntonsa vuokranneet voivat tehdä e-laskusopimuksen omassa verkkopankissaan valitsemalla laskuttajaksi Retta Isännöinti/Vuokraus-asiakkaat. Heillä on myös mahdollisuus tehdä suoramaksusopimus oman pankkinsa kanssa.

Jos vuokrasopimus on tehty jonkin Helsingin kaupungin toimialan tai liikelaitoksen kanssa, vuokra maksetaan heidän ilmoittamillaan tiedoilla.

Vuokria ja käyttökorvauksia maksaessa pyydetään aina käyttämään maksuerittelyssä mainittua viitenumeroa!

Maksun myöhästymisestä veloitetaan perintäkulua 5 €/maksukehotus sekä viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Mahdollisiin vuokranmaksuun liittyviin tiedusteluihin vastaa Auroranlinnan vuokravalvonta
 

Auroranlinna ottaa lokakuussa 2023 käyttöönsä Intrumin muistutuspalvelut osana saatavien maksujen hallintaa.

Yhteistyö Intrumin kanssa koskee jatkossa erääntyneitä saatavia, kuten velan pääomaa, korkoa tai muistutukseen ja perintään liittyviä kuluja.

Jos saat Intrumilta muistutuskirjeen, maksathan laskun kirjeen maksutiedoilla eräpäivään mennessä. Voit maksaa laskun myös Intrumin verkkosivuilla Oma Intrum -palvelussa, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Sitä varten tarvitset pankkitunnukset sekä kirjeessä näkyvän asianumeron. Oma Intrumissa voit maksaa velkasi, ehdottaa maksusuunnitelmaa tai lähettää viestin Intrumin asiakaspalveluun.

Mikäli et pysty maksamaan laskua eräpäivään mennessä, otathan viipymättä yhteyttä Intrumiin. Voit myös soittaa Intrumin vaihteen numeroon 09 229 111, josta sinut ohjataan asiakaspalveluun.
Verkkosivulla intrum.fi/fi/asiakaspalvelu saat apua, neuvoja sekä vinkkejä henkilökohtaisen talouden hallitsemiseksi.