Yritys

Auroranlinna on Helsingin kaupungin omistama kiinteistöyhtiö. Auroranlinnalla on yli 6000 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa, joista 4200 sijaitsevat yhtiön kokonaan omistamissa kiinteistöissä eri puolilla Helsinkiä sekä yhdessä kohteessa Kirkkonummella.

Asuntojen lukumäärään sisältyvät Auroranlinnan omistamat yksittäiset 1863 asuntoa eri helsinkiläisissä asunto-osakeyhtiöissä (Auroranlinnan osakehuoneistot).

Yhtiön asuntoja vuokrataan paljon Helsingin kaupungin työsuhdeasunnoiksi. Lisäksi Helsingin kaupunki on vuokrannut muutamia asuntoja asiakasasunnoikseen. Näissä ns, jälleenvuokratuissa asunnoissa Auroranlinna tekee vuokrasopimuksen kaupungin toimialojen tai liikelaitosten kanssa. Asukas puolestaan on vuokrasuhteessa siihen Helsingin kaupungin yksikköön, jolta on asunnon saanut, ei siis Auroranlinnaan.

Ne Auroranlinnan asunnot, joita ei niiden vapautumishetkellä tarvita jälleenvuokrauskäyttöön, vuokrataan suoraan asunnontarvitsijoille OVV Asuntopalveluiden kautta.

Auroranlinnan vuokrataloissa on liiketiloja eri puolilla Helsinkiä, sekä Helsingin keskustassa että eri lähiöissä. Vapaana olevista vuokratiloista saa lisätietoja arkisin toimistoaikaan niitä välittävästä Kiinteistömaailma Oy:stä, puhelin (09) 350 7270.

Auroranlinna ostaa eri palvelutuottajilta kohteiden huolto- ja ylläpitotyöt samoin kuin isännöinnin ja taloushallinnon tukipalveluja sekä erilaisia huoneisto- ja kiinteistökorjauksiin liittyviä palveluja.