Yritys

Kiinteistö Oy Auroranlinna on Helsingin kaupungin omistama kiinteistöyhtiö. Auroranlinnalla on noin 4200 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa noin sadassa kohteessa eri puolilla Helsinkiä sekä yhdessä kohteessa Kirkkonummella.

Yhtiön asuntoja vuokrataan paljon Helsingin kaupungin työsuhdeasunnoiksi. Lisäksi Helsingin kaupunki on vuokrannut muutamia asuntoja asiakasasunnoikseen. Näissä ns, jälleenvuokratuissa asunnoissa Auroranlinna tekee vuokrasopimuksen kaupungin toimialojen tai liikelaitosten kanssa. Asukas puolestaan on vuokrasuhteessa siihen Helsingin kaupungin yksikköön, jolta on asunnon saanut, ei siis Auroranlinnaan.

Ne Auroranlinnan asunnot, joita ei niiden vapautumishetkellä tarvita jälleenvuokrauskäyttöön, vuokrataan suoraan asunnontarvitsijoille Helsingin kaupungin vuokra-asunnon haku -palvelun kautta. Auroranlinnan suoraan vuokraamien asuntojen vuokrasuhteeseen kuuluvat asiat hoidetaan yhtiön asuntopalvelun kanssa.

Auroranlinnan vuokrataloissa on liiketiloja eri puolilla Helsinkiä, sekä Helsingin keskustassa että eri lähiöissä. Vapaana olevista vuokratiloista saa lisätietoja arkisin toimistoaikaan niitä välittävästä Kiinteistömaailma Oy:stä, puhelin (09) 350 7270.

Auroranlinna ostaa eri palvelutuottajilta kohteiden huolto- ja ylläpitotyöt samoin kuin isännöinnin ja taloushallinnon tukipalveluja sekä erilaisia huoneisto- ja kiinteistökorjauksiin liittyviä palveluja.

Kiinteistö Oy Auroranlinna tuottaa Oy Helsingin Asuntohankinta Ab:lle sen omistamien noin 3500 asunnon hallinto- ja omistajatoiminnot.