Vapaasti vuokrattavat vuokra-asunnot

Auroranlinnan vuokra-asunnot vuokrataan ns. vapaarahoitteisina vuokra-asuntoina. Kaikki vapaana olevat vuokra-asunnot löytyvät yhteistyökumppanimme OVV Asuntopalveluiden nettisivulta. Helsingin kaupunki ei siis enää tee asukasvalintoja Auroranlinnan asuntoihin. Yhtiön toimisto sijaitsee lähellä Auroranlinnan omaa toimistoa.

Laita kaikki sinua kiinnostavat vuokra-asunnot omille hakemuksilleen

Etsi kaikki sinua kiinnostavat vuokra-asunnot ja laita ne omille hakemuksilleen. Hakemuksen voi tehdä OVV:n nettisivuilla (suora linkki yllä tai) kohdasta ”Vuokrattavat asunnot” ja valitsemalla sijainniksi ”Helsinki Auroranlinna”. Sen jälkeen sivulla näkyvät kaikki haettavat vuokra-asunnot. Voit järjestää asunnot ajankohdan, vuokran tai koon mukaan. Klikattuasi asuntoa sivun vasemmassa laidassa on painike ”Tee hakemus tästä”. Täytä pyydetyt tiedot ja jätä hakemus. Voit myös lähettää viestin OVV:n toimistoon.

Oman näköinen vuokra-asunto

Voit sisustaa kotisi itsesi näköiseksi esimerkiksi kiinnittämällä seinille sinulle mieluisia tauluja tai hyllyjä. Myös TV-seinätelineen saa kiinnittää huomioiden kuitenkin seinämateriaalin kantokyky (esim. kipsi- tai betoniseinä).
Huomioithan myös, että kosteissa tiloissa et voi tehdä kiinnityksiä, jotka rikkovat seinien pintaa.
Mikäli innostut maalaamaan seiniä lempiväreilläsi, muistathan ennallistaa seinät maalaamalla ne maalarinvalkoisiksi ennen poismuuttoasi. Jos olet maalannut Auroranlinnan maalipaketin värisävyillä, ennallistaminen ei ole tarpeen.

Vuokra-asunnot hyvillä sijainneilla

Vuokra-asunnot sijaitsevat Auroranlinnan kokonaan omistamissa kiinteistöissä sekä useassa sadassa asunto-osakeyhtiössä hyvillä sijainneilla eri puolilla Helsinkiä. Lisäksi yksi vuokra-asuntokiinteistö sijaitsee myös Kirkkonummella.

Vuokra-asunnot vuokrataan pääsääntöisesti toistaiseksi voimassa olevilla vuokrasopimuksilla eikä niissä ole vuokravakuutta. Asunnoissa on siistit pintamateriaalit laatutakuulla. Myös lemmikit ovat Auroranlinnan asuntoihin tervetulleita.

Auroranlinnan monissa kiinteistöissä ympäri Helsinkiä on myös vuokrattavia liiketiloja, joista saa lisätietoja niiden vuokrasopimuksien tekemisestä vastaavalta taholta, Kiinteistömaailma Oy:ltä, p. (09) 350 7270.

Auroranlinna on osa Helsingin kaupunkikonsernia. Se on vastuullinen sekä voittoa tavoittelematon vuokranantaja, jonka toimintaa ohjaavat Helsingin kaupungin arvot. Yhtiö noudattaa kaupungin eettisiä periaatteita ja vastuullisuusohjelmia sekä soveltuvin osin asumiselle ja kiinteistönpidolle määriteltyjä strategioita ja niiden tavoitteita. Vuokrat ovat tutkitusti n. 15% alueen markkinavuokria edullisempia.

Auroranlinna vuokraa asuntoja sekä Helsingin kaupungin Tilat-asuntoyksikölle työsuhdeasuntokäyttöön että muille asunnon tarvitsijoille Helsingin alueella. Yhtiö panostaa siihen, että pystyy vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla eri kohderyhmien ja perhekokojen asumiseen liittyviin yksilöllisiin tarpeisiin.

Työsuhde- tai palvelussuhdeasunnoista löydät lisätietoja täältä.