Asukkaille

Takaisin uutisiin

Viiden Heka-alueyhtiön toimipiste muutti

23.08.2017

Osa Hekan talojen isännöintiä ja huoltoa hoitavista alueyhtiöistä muutti toisiin toimitiloihin elokuun puolivälissä. Muutot koskivat Heka-Pihlajiston, Heka-Vallilan, Heka-Maunulan, Heka-Jakomäen ja Heka-Suutarilan toimistoja Syksyn aikana myös osa alueyhtiöiden asiakaspalvelunumeroista muuttuu. Tarkastathan tarkemmat tiedot alueyhtiöiden omilta sivuilta:

Heka-Vallilan tiedote

Heka-Pihlajiston tiedote

Heka-Maunula tiedote

Heka-Jakomäen tiedote

Heka-Suutarilan tiedote

Muutot liittyvät Hekassa tehtäviin hallinnollisiin uudelleenjärjestelyihin. 21 Hekan alueyhtiötä fuusioidaan vuodenvaihteessa 2017 – 2018 viiteen, jonka vuoksi toimistojakin on jatkossa viisi. Ennen nyt tehtäviä muuttoja toimistoja oli seitsemän.

Asukkaiden asioinnin kannalta muutokset ovat pääosin pieniä, sillä moni uusi toimipiste sijaitsee varsin lähellä nykyisiä toimistoja.

Heka-Jakomäen, Heka-Suutarilan ja Heka-Pihlajiston alueiden asukkaiden asiointipaikka on ollut elokuun puolivälistä lähtien Malmin kauppatie 18 samassa paikassa, jossa aiemmin sijaitsivat Heka-Malmin ja Heka-Maunulan toimisto.

Heka-Maunulan alueen palvelut eivät kuitenkaan ole enää Malmilla, vaan ne siirtyivät Lassilassa sijaitsevaan Heka-alueyhtiötoimistoon osoitteeseen Sentnerikuja 2.

Heka-Vallilan toimialueen palvelut ovat jatkossa Hekan eteläisten alueyhtiöiden nykyisessä toimistossa osoitteessa Pasilanraitio 5 Länsi-Pasilassa.