Asukkaille

Takaisin uutisiin

Vellamonkatu 29:ssä ja Varustuksentie 1:ssä nyt myös sähköinen vikailmoitus

20.02.2019

Auroranlinnan kohteissa on käytössä keskitetty vikailmoitusjärjestelmä, jossa vikailmoituksen voi tehdä joko 24/7 -periaatteella olevaan numeroon 010 286 6245 tai sähköisellä vikailmoituslomakkeella auroranlinna.fi -etusivulta kohdasta Tee sähköinen vikailmoitus. Vuoden 2018 lopusssa Auroranlinnan omistukseen siirtyneet Varustuksentie 1 ja Vellamonkatu 29 on nyt saatu myös sähköisen vikailmoituspalvelun piiriin.

Auroranlinnan kiinteistöissä havaituista vioista ei siis ilmoiteta niitä hoitaville huoltoyhtiöille, vaan ilmoitus tehdään joko puhelimitse 24/7-palvelunumeroon tai sähköisellä vikailmoituslomakkeella.

Kaikille kohteille on oma vikailmoituslomake, johon pääsee auroranlinna.fi -etusivun kohdasta Tee sähköinen vikailmoitus valitsemalla sen kohteen osoitteen, johon liittyen on tekemässä vikailmoitusta. Kun ilmoittaja jättää sähköiseen vikailmoitukseen sähköpostiosoitteensa, hän saa sähköpostiinsa tiedon vikailmoituksen vastaanotosta sekä pystyy seuraamaan asian etenemistä sähköpostiviestissä olevan seurantalinkin kautta.

Sähköistä vikailmoitusta käytetään muissa kuin kiireellistä korjaamista vaativissa vikailmoituksissa. Kiireellisissä asioissa ollaan aina puhelimitse yhteydessä 24/7-palvelun numeroon 010 286 6245.