Asukkaille

Takaisin uutisiin

Vellamonkatu 29 ja Varustuksentie 1 Auroranlinnaan

31.12.2018

 

Vellamonkatu 29 on lähellä Hämeentien ja Hermannin rantatien risteystä.

Helsingin kaupungin omistamat vuokratalot Vellamonkatu 29 Hermannissa ja Varustuksentie 1 Kivikossa fuusioituvat Auroranlinnaan 31.12.2018. Fuusion myötä Auroranlinnan omistamien asuntojen määrä kasvaa 172:lla.

Auroranlinnan uusimmista kiinteistöistä Vellamonkatu 29 on 70 asunnon kohde, joka sijaitsee lähellä Hämeentien ja Hermannin rantatien risteystä. Varustuksentie 1 taas on reilun sadan asunnon kohde Kivikon alueella Kehä I:n tuntumassa. Auroranlinna omistaa Hermannista jo ennestään Vellamonkatu 25:n talot. Kivikossa yhtiön hoidossa on ennestään Helsingin Korkotukiasuntojen omistama Kivikonkaari 43.

Helsingin kaupungin asuntokiinteistöomistusta on keskitetty niin, että ns. ARA-asuintaloista vastaa Heka Oy ja muista asunnoista pääosin Kiinteistö Oy Auroranlinna. Tämän mukaisesti Vellamonkatu 29 ja Varustuksenkatu 1 siirtyvät nyt  Auroranlinnan omistukseen.

Kiinteistöjen vikailmoituskäytännöt ja isännöinnin palvelut tuotetaan jatkossa Auroranlinnan käytäntöjen mukaisesti.  Niissä otetaan 31.12. alkaen käyttöön Auroranlinnan 24/7 vikailmoitusnumero 010 286 6245. Myös mahdollisuus sähköiseen vikailmoitukseen auroranlinna.fi-sivuston kautta on tulossa käyttöön mahdollisimman pian.

Kiinteistöjen huoltoyhtiöt eli Vellamonkatu 29:n SF-ammattimies ja Varustuksenkatu 1:n Lassila & Tikanoja jatkavat työtään myös vuodenvaihteen jälkeen. Vikailmoitukset hoitaa siis molemmissa kuitenkin jatkossa Auroranlinnan oma vikailmoituspalvelu. Asukaspalvelut taas tuottaa jatkossa pääosin Lassila & Tikanoja Oy:n Länsi-Pasilassa Junailijankujalla oleva asukaspalvelupiste.

Lisätietoja vikailmoitusten teosta, asukaspalveluista yms. asioista löytyy kohteen omalta kohdesivulta kohdasta Kohteemme. Kiinteistöt on listattu osoitteen mukaisessa aakkosjärjestyksessä. Asukkaille on kootusti tietoa mm. asumisen pelisäännöistä ja maksuista Asukkaille-sivuilla. Yhtiössä käytössä olevat lomakkeet löytyvät sivulta Lomakkeet.

Varustuksentie 1:ssä on iso osin luonnontilainen piha-alue. 

Kiinteistö Oy Auroranlinna toivottaa uudet asukkaansa tervetulleiksi. Yhtiön nettisivuilla on siis hyvää tietoa yhtiöstä ja sen käytännöistä, joihin yhtiö toivoo asukkaidensa tutustuvan.