Asukkaille

Takaisin uutisiin

Tatu Rasia aloitti Auroranlinnassa

19.05.2017

Auroranlinnan toimitusjohtajana reilut kymmenen vuotta toiminut Leena Raineranta jää eläkkeelle. Hänen seuraajakseen on valittu Tatu Rasia.

Tatu Rasia, AIT, on aloittanut toimitusjohtajan työt KOy Auroranlinnassa toukokuun alussa. Hänen edeltäjänsä Leena Raineranta jää eläkkeelle jo alkaneet kesälomansa pidettyään.

Rasialla on noin 20-vuoden työkokemus kiinteistöalalta. Viimeksi hän on ollut isännöinti- ja huoltopalveluita tuottavan Karakallion Huolto Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2013 – 17. Tätä ennen hän on toiminut kiinteistöpäällikkönä Senaatti kiinteistöissä sekä isännöitsijänä Ovenia Oy:ssä, Kiinteistövarma Oy:ssä ja Karakallion Huolto Oy:ssä. Rasialla on siis työkokemusta sekä kiinteistönomistajien että kiinteistöpalvelujen tuottajien palveluksessa ja niin vuokra-asuntoyhtiöiden, asunto-osakeyhtiöiden kuin toimitila- ja erityiskiinteistöjen parissa.

Peruskoulutukseltaan 45-vuotias Rasia on rakennusmestari. Työn ohessa hän on suorittanut isännöinnin ammattitutkinnot aina ylintä eli AIT-tutkintoa myöten sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon ja rakennuttamisen RAP-pätevyyskoulutuksen.

Kolmen lapsen isän elämään jäävän vapaa-ajan täyttävät liikunta, käden työt sekä mökkeily.