Asukkaille

Takaisin uutisiin

Sähköinen vikailmoitus on nyt kaikkien käsillä

20.11.2015

Auroranlinna on kehittänyt asiakaspalvelujaan myös vikailmoitusten jättämisen osalta. Nyt mahdollisuus jättää sähköinen vikailmoitus kattaa kaikki Auroranlinnan talot ja asunnot. Samalla vikailmoitusjärjestelmää on parannettu.

Vikailmoitusjärjestelmässä on siirrytty marraskuun 2015 lopulla huoltokirjatoimittaja FimX:n Julmo-järjestelmään kaikissa kohteissa. Useimmissa kohteissa oli aiemminkin sähköinen FimX-vikailmoitusjärjestelmä, mutta Julmo on tarjolla joka kiinteistössä ja asunnossa sekä antaa entistä paremmat eväät kertoa viasta.

Palvelu toimii käytännössä niin, että asukas ilmoittaa, mitä huoneistoa tai tilaa ilmoitus koskee, ja tekee lyhyen vikakuvauksen lomakkeeseen. Lisäksi ilmoitukseen voi liittää halutessaan esimerkiksi kännykällä otetun kuvan selventämään asiaa. Samaten lomakkeessa kerrotaan, saako asuntoon tulla yleisavaimella ja onko siellä kotieläimiä sekä omat yhteystiedot.

Auroranlinnan asukkaiden kaikki vikailmoitukset tulisi tehdä joko puhelimitse 24h-vikailmoitusnumeroon 010 286 6245 tai käyttäen sähköistä vikailmoituslomaketta. Sähköinen vikailmoituslomake löytyy tällä hetkellä oman kotitalon kohdesivulta polkua auroranlinna.fi > Kohteemme > Kaikki kohteet > Oman talon osoite seuraten. Vikailmoituslinkki löytyy kohdesivun yläosasta otsikon Vikailmoitukset ja ovenavaukset alta.

– Auroranlinna toivoo, että mahdollisimman monet ei-kiireelliset vikailmoitukset tehtäisiin sähköisinä Julmoa hyödyntäen. Asukas nimittäin saa jättämäänsä sähköpostiosoitteeseen seurantaraportin eli tietoa siitä, miten asian hoito etenee. Kun ilmoitus menee Julmo-lomakkeen tai 24h-numeron kautta sähköiseen järjestelmään, kohteen huoltoyhtiö ottaa asian hoitoonsa. Samalla tieto tulee meille Auroranlinnaan, jotta voimme seurata sekä talojemme yleistä kuntoa että yksittäisten huoltotoimien tekemistä, kertoo Auroranlinnan tekninen isännöitsijä Rauno Kadenius.

– Keskitetyn vikailmoituspalvelun käytöstä hyötyy viime kädessä asukas. Sen avulla sekä pienet viat että isommat korjaustarpeet ovat varmasti rekisteröityinä ja tulevat siten työlistalle, Kadenius korostaa.