Asukkaille

Takaisin uutisiin

Palautejärjestelmä lisätty nettisivuille

09.01.2014

Auroranlinna on avannut asunnoissaan asuville mahdollisuuden antaa helposti ja nopeasti palautetta sekä kiinteistöistä ja niiden isännöinnistä ja hoidosta että asunnosta ja vuokranantajan toiminnasta. Järjestelmää voi hyödyntää niin myönteisen kuin vähemmän positiivisenkin palautteen antamiseen. Palautejärjestelmää voi hyödyntää lisäksi myös ideoiden ja toiveiden esittämiseen Auroranlinnalle.

Palaute tapahtuu Auroranlinnan internetsivujen kautta täyttämällä palautelomake ja lähettämällä se Auroranlinnalle klikkaamalla lomakkeen alareunasta kohtaa Lähetä. Palaute ohjautuu suoraan Auroranlinnan toimistoon, jossa se käsitellään. Palautteen antajan nimi, osoitetieto ja yhteystiedot kysytään sen vuoksi, että palautteen antajaan voidaan tarvittaessa olla yhteydessä lisäselvitysten saamiseksi tms. asian käsittelyyn liittyvästä syystä.

Palautelomakkeeseen pääsee sekä kunkin kohteen kohdesivun että internetsivujen Yhteydet-sivun kautta klikkaamalla palautelomakkeeseen vievää linkkiä. Palautteen aiheen ja kohteen osoitteen valinta tapahtuu alasvetovalikosta, muut tiedot palautteen antaja antaa itse.

Palautteen seuraamiseksi järjestelmään liittyy myös raportointiosio. Auroranlinnan työntekijät saavat järjestelmästä halutessaan excell-taulukon annetuista palautteista. Tuloste voidaan ottaa joko kaikista palautteista tai vastauksia kohteen tai aiheen mukaan rajaten.