Asukkaille

Takaisin uutisiin

Käytä tunti maapallomme hyväksi

02.03.2018

Ilmastonmuutos on alkanut viime vuosina näkyä yhä useampina poikkeuksellisina sääilmiöinä ja niiden tuomina haittoina. Ilmastonmuutoshan vaikuttaa yleisen ilmaston lämpiämisen ohella etenkin sääolojen ääri-ilmiöitä korostavana asiana. Esimerkiksi kovat myrskyt ja pitkät ns. rospuuttokaudet, jolloin ei ole oikein kesä eikä talvi, ovat suomalaisten elämässä näkyviä ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Huoli ilmastonmuutoksen jatkumisesta ja toimet ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ovat tärkeä osa jokaisen elämää, jos haluamme hidastaa ja lopettaa maapallon lämpiämisen ihmisen toiminnan vaikutuksesta. Earth Hour eli Tunti maapallolle on kehitetty yhdeksi helpoksi keinoksi jokaiselle osallistua työhön maapallomme tulevaisuuden hyväksi. Earth Hour on noussut maailman suurimmaksi yksittäiseksi ilmastotapahtumaksi, johon kenen tahansa on äärettömän helppo osallistua. Tapoja osallistua on lukematon määrä: sammuta valot, tarjoa ilmastoystävällinen lounas, osallistu kynttiläillalliseen tai järjestä tapahtuma – vain mielikuvitus on rajana!

Vuonna 2018 Earth Hour’ia vietetään lauantaina 24.3. kello 20.30 – 21.30. Kiinteistö Oy Auroranlinna osallistuu tapahtumaan ja viestittää siitä myös omistamiensa ja isännöimiensä asuntojen asukkaille sekä toivoo asukkaiden osallistumalla tapahtumaan vaikka vain sammuttamalla valot kodistaan ko. tunnin ajaksi.

Lisätietoja Earth Hour’ista saat klikkaamalla tästä

Tällainen viestintä on yksi osa yhtiön Ekokompassi-ympäristöjärjestelmäänsä kuuluvaa yritys- ja ympäristövastuullisuutta. Ekokompassi on pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu ympäristöjärjestelmä, jossa yritys sitoutuu Ekokompassi-kriteereiden mukaiseen toimintatapaan. Yritys auditoidaan ennen kuin se saa oikeuden käyttää Ekokompassi-tunnusta toiminnassaan. Lisäksi yhtiön pitää raportoida toiminnastaan vuosittain ja toiminta auditoidaan kolmen vuoden välein. Ekokompassi on työkalu pitkäjänteisen ja johdonmukaisen koko yritystä koskevan ympäristötyön tekemiseksi.