Asukkaille

Takaisin uutisiin

Avainpalvelut siirtyivät L&T:lle Junailijankujalle

19.11.2018

Kiinteistö Oy Auroranlinnan suoraan Auroranlinnalta asuntonsa vuokranneiden asukkaiden asumiseen liittyvät avainpalvelut siirtyivät 19.11.2018 Lassila & Tikanojan Itä-Pasilassa Junailijankujalla sijaitsevan asukaspalveluyksikön hoitoon. Käytännössä avainten nouto ja palautus sekä asunnon lisäavainten tilaukset tapahtuvat samassa paikassa kuin tehdään talonkirjaan tehtävät tietomuutokset sekä autopaikkojen ja saunavuorojen varaukset ja irtisanomiset ja hoidetaan talopesuloihin liittyviä asioita. Myös huoltoyhtiöiden avainpalvelu eli asuntoavainten noudot ja palautukset huolto- tai korjaustöitä varten siirtyivät samassa Junailijankujalle L&T:n hoidettavaksi.

Auroranlinnan asuntojen asuntoavaimiin, autopaikkojen avaimiin sekä mahdollisiin emännänavaimiin tai pesula-avaimiin liittyvät avainten noudot ja palautukset tapahtuvat 19.11.2018 alkaen Itä-Pasilassa Lassila & Tikanojan palvelupisteessä, jonka virallinen osoite on Asemapäällikönkatu 12 b. Palvelupisteen sisäänkäynti on kuitenkin kävelytasolla Junailijankujalla, jonne pääsee mm. nousemalla portaat ylös kävelytasolle joko Asemapäällikönkadun tai Ratapihantien suunnasta. Toimisto on Junailijankujan ja Junailijanaukion kulmauksessa.

Lassila & Tikanojan asukaspalvelupiste (kuvassa) on Junailijankujalla Junailijanaukion vieressä.

Muutos merkitsee Auroranlinnan asukkaille aiempaa helpompaa asiointia, kun L&T:n asukaspalvelupiste on avoinna pitempään kuin Auroranlinnan toimisto Eevankadulla. Lassila & Tikanoja on kehittänyt avain- ja asukaspalvelutoimintaansa nimenomaan helpottamaan ja tehostamaan suurten vuokranantajayhteisöjen isännöinnin tukipalvelujen tuottamista ja asukaspalveluiden saantia. Muutos tuo joustoa myös asunnoissa huolto- ja korjaustöitä tekeville yrityksille, kun palvelupisteen aukioloajat ovat aiempaa pidemmät.

Tämän 19.11.2018 tapahtuneen muutoksen jälkeen pääosa Auroranlinnan asumisen aikaisista asukaspalveluista tuotetaan Lassila & Tikanojan Asemapäällikönkatu 12 b:n toimipisteessä.

Kaikki asukaspalvelut Pasilassa

Auroranlinnan kaikki asukaspalvelut tuotetaan siis nykyisin Pasilassa. Yhtiön oma toimisto, jonka kanssa asioidaan vuokrasopimuksiin ja häiriöilmoituksiin liittyen, on Länsi-Pasilassa osoitteessa Eevankatu 2. Lassila & Tikanoja Oyj:n asukaspalvelupiste, jossa siis asioidaan  avain-, talonkirja-, autopaikka-, saunavuoro- ja talopesula-asioissa, on Itä-Pasilassa osoitteessa Asemapäällikönkatu 12 b. L&T:n toimipisteen sisäänkäynti on käytännössä jalankulkutasolla Junailijankujan varressa.

Auroranlinnan toimistolla Länsi-Pasilan Eevankatu 2:ssä tapahtuvat edelleen Auroranlinnan itse suoraan asukkaille vuokraamien asuntojen vuokrasopimusten allekirjoittamiset ja irtisanomiset. Samaten suoraan isännöintiin liittyvät asiat kuten ilmoitukset häiritsevästä asumisesta tai palaute sellaisista asioista kuin kiinteistönhuollosta, siivouksesta ja jätehuollosta tehdään yhä Auroranlinnalle Eevankatu 2:een. Palautteet tosin on helpointa tehdä sähköisesti Palaute-lomakkeella, joka löytyy näiltä nettisivuilta kohdasta Lomakkeet.

Sekä Auroranlinnan että L&T:n asukaspalvelupisteeseen pääsee näppärästi julkisilla liikennevälineillä, esimerkiksi junalla ja raitiovaunulla. Junailijankujalle on helppo mennä Pasilan aseman suunnasta tultaessa nousemalla Lidlin ja Alkon välistä portaat ylätasolle ja kävelemällä suoraan eteenpäin Junailijankujalle asti.

L&T:n toimipiste on avoinna arkisin ma-pe kello 7-17. Poikkeuksina ovat kuukauden ensimmäinen sekä kaksi viimeistä arkipäivää, jolloin L&T on avoinna kello 7-20. Jos jokin em. päivä on lauantai, L&T on avoinna kello 8-16. Puhelimitse toimipisteeseen voi olla yhteydessä käyttäen numeroa 010 636 5000. Lisätietoja löytyy: https://www.lt.fi/fi/henkiloasiakkaat/yhteystiedot/kiinteistohuollon-asiakaspalvelupisteet.

Kirkkonummen Heikkiläntori 2:n sekä Suomenlinnan Iso Mustasaari 1:n asukkaiden avaimiin, talonkirjoihin, autopaikka- ja saunavuorosopimuksiin sekä talopesuloihin liittyvät palvelut säilyvät edelleen kohteen huoltoyhtiössä.