Asukkaille

Takaisin uutisiin

Auroranlinnan talojen pelastussuunnitelmat nyt netissä

17.09.2012
KOy Auroranlinna on tehnyt kaikkien Auroranlinnan talojen riskikartoitukset ja päivittänyt kohteiden pelastussuunnitelmat. Uudet kunkin kohteen yksilölliset pelastussuunnitelmat löytyvät nyt näiltä nettisivuilta kunkin kohteen omalta sivulta. Syyskuussa 2012 ilmestynyt Auroranlinna Uutiset kertoo sekä uusista pelastussuunnitelmista että kotien ja kotitalojen turvallisuusasioista. Voit lukea lehden tämän linkin kautta.

Omatoimisen toiminnan ja yhtiölle kuuluvien tehtävien ohella turvallisuustyössä tarvitaan myös asukkaiden yhteistyötä ja talokohtaista osaamista. Kaikissa kerros- ja rivitaloissa olisi hyvä olla asukkaiden joukosta tuleva turvallisuuspäällikkö ja väestönsuojan hoitaja. Kumpikaan ei ole erityisen työllistävä tehtävä. Olennaista on, että taloissa olisi henkilöitä, joilla on hädän hetkellä tarvittavaa erikoistietoa turvallisuudesta.

KOy Auroranlinna toivoo lämpimästi, että Auroranlinnassakin asukkaita aktivoituu ja ilmoittautuu halukkaaksi toimia oman kotitalon turvallisuuspäällikkönä tai väestönsuojanhoitajana. Yhtiö järjestää tarvittavan koulutuksen ja tukee vapaaehtoisia muutenkin tarpeen mukaan. Turvallisuuspäällikön tai väestönsuojanhoitajan tehtävistä kiinnostuneet voivat kertoa kiinnostuksellaan esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen asuntopalvelu(at)auroranlinna.fi.