Asukkaille

Takaisin uutisiin

Auroranlinnan taloissa vuonna 2013 alkavat korjaukset

08.04.2013

KOy Auroranlinna on aloittanut tai aloittamassa useita korjaustöitä vuonna 2013. Näitä ovat:

– Paulankatu 2:n parveke- ja julkisivuremontti alkoi maaliskuussa ja jatkuu kesään 2014 asti, jolloin saadaan pihatkin kuntoon
– Kirkonkyläntie 18:n peruskorjaus alkoi huhtikuussa. Talo on tyhjänä töiden ajan.
– Heikinlaakson taloissa ja osassa Puu-Vallilan taloista uusitaan julkisivumaalaukset.
– Urakkatie 4-6 kattojen uusiminen ja julkisivujen kunnostus alkaa touko-kesäkuussa ja jatkuu vuonna 2014, jolloin myös piha kunnostetaan töiden päätyttyä.
– Salomonkatu 19:n lukitus uusitaan, jolloin kaikkiin asuntoihin tulee uudet avaimet, mikäli työstä saadaan Auroranlinnaa tyydyttävä tarjous.
– IV-kanavistojen nuohous tehdään 18 kohteessa.
– Käenkuja 6:ssa on käynnissä peruskorjaussuunnittelu, mutta itse työt eivät ala 2013.
– Pihkatie 6:n julkisivujen ja parvekkeiden sekä pihan korjaussuunnittelu on käynnissä, mutta työt eivät alkane vuonna 2013.

Patteriverkostosäätöjä monessa kohteessa

Lisäksi tehdään patteriverkostojen säätötöitä ja ilmanvaihdon kanavistojen nuohousta ja ilmanvaihdon säätöä suunnitelmien mukaiseksi useissa kohteissa. Patteriverkostoja säädetään taloissa, joissa on vesikiertoinen keskuslämmitys. Työn yhteydessä myös uusitaan tarvittaessa verkoston termostaatteja ja venttiilejä. Molempien töiden takia joudutaan käymään asunnoissakin.

Vuonna 2013 patteriverkoston säätöjä on suunniteltu tehtäväksi Inarintie 2:ssa, 4:ssä, 5:ssä ja 7:ssä, Kaarlenkatu 3-5:ssä, Kaukopääntie 1:ssä, Kirkonkyläntie 14:ssä, Kotkankatu 14-16:ssa, Kujanen 3/Kaupparaitti 13:n kohteessa, Kylänvanhimmantie 21:ssä, Laajasuontie 32:ssa, Lohjantien taloissa, Mikkolankuja 4:ssä, Parmaajantie 4:ssä, Pasilan Puistotie 10:ssä, Pasilanraitio 12:ssa, Ouluntien ja Pernajantien taloissa, Porvoonkatu12/Vesilinnankatu 17:ssä, Ummeljoentie 14:ssä, Urakkatie 2-6:ssa sekä Suvannontien ja Ähtärintien taloissa.

– Sekä patteriverkostoon että ilmanvaihtoon liittyvien töiden aloittamisesta ilmoitetaan kohteissa ennakolta. Säätöjen avulla toisaalta lisätään asumismukavuutta ja toisaalta säästetään energiaa, korostaa Auroranlinnan tekninen isännöitsijä Christian Tannerkoski.

Työt Paulankadulla ovat alkaneet keskimmäisestä talosta. Julkisivu- ja parvekekorjaukset tehdään telineiltä talojen ulkopuolelta niin, että työmaa-alue on huputettuna. Tästä on tietysti haittaa asumiselle, vaikkei työn takia pääsääntöisesti tarvitsekaan tulla asuntojen sisäpuolelle.