Asukkaille

Takaisin uutisiin

Auroranlinna Uutiset 3/2015 tulossa koteihin

04.12.2015

Vuoden 2015 viimeinen Auroranlinna Uutiset -lehtinen on toimitettu huoltoyhtiöihin jaettavaksi Auroranlinnan huoneistoihin.

Lehdessä kerrotaan asukkaan ja kiinteistöyhtiön vastuista vahinkotapauksissa sekä siitä, miten kotivakuutus tulee asukkaan tueksi, jos asukkaan irtaimistoa menee pilalle vaikkapa vesivahingossa.

Lisäksi lehdessä on tietoa mm. uudesta ei kiireellisten vikojen kanssa käytettävästä sähköisen vikailmoituksen järjestelmästä. Käytettäessäään uutta Julmo-järjestelmää, asukas saa sähköpostiinsa tietoa siitä, miten ilmoitettua asia etenee.

Auroranlinnan kiinteistöjen kaikki vikailmoitukset pitäisi tehdä yhtiön 24h-järjestelmän kautta joko puhelimitse numeroon 010 286 6245 tai sähköisesti. Näin vikailmoitukset rekisteröityvät varmasti huoltokirjaohjelmaan tehtäviksi ja seurattaviksi. Sähköiseen vikailmoitukseen pääsee tällä hetkellä klikkaamalla ylävalikosta Kohteemme ja sitten Kaikki kohteemme ja sen jälkeen valitsemalla oman kotitalon osoite. Kohdesivun ensimmäisiä asioita on linkki ”Vikailmoitus netissä”.

Auroranlinna Uutiset 3/2015 on luettavissa pdf-muodossa tästä.