Asukkaille

Takaisin uutisiin

Auroranlinna Uutiset 2/2013 ilmestynyt

02.10.2013

Vuoden 2013 toinen Auroranlinna Uutiset –asukaslehtinen jaetaan Auroranlinnan kohteisiin lokakuun aikana. Lehdessä on tärkeää asiaa työsuhdeasunnoissa asumisesta, määräaikaisista vuokrasopimuksista ja siitä, miksi Auroranlinnan asuntoihin tehdään nykyään vain määräaikaisia vuokrasopimuksia.

Lehti kertoo myös normaaliin asumisen arkeen liittyvistä asioista. Työtehoseuran asiantuntija puhuu kodinkoneiden käyttöön liittyvistä riskeistä ja niiden estämisestä sekä antaa muitakin kodinkoneisiin liittyviä hyviä vinkkejä.

Valaistuksen asiantuntija puolestaan antaa hyvät neuvot energiaa säästävien lamppujen ostamiseen. Useahan ei edelleenkään ole varma, kuinka saisi valaisimeen omaan tarpeeseen sopivimman energiaa säästävän lampun, kun totutunkaltaisia hehkulamppuja ei enää tahdo olla saatavissa. Lamppuihin liittyy myös uutinen Energiaa säästävistä lampuistakin saa miellyttävää valoa.

Kodinkoneisiin, lamppuihin ja yleisemmin kodin arkeen liittyy myös nettiuutinen Lokakuussa on taas energiansäästöviikko.

Auroranlinna Uutiset 2/2013 on luettavissa pdf-muodossa klikkaamalla tästä.