Asukkaille

Takaisin uutisiin

Auroranlinna hakee isännöitsijää

09.09.2013

Kiinteistö Oy Auroranlinna vahvistaa organisaatiotaan. Yhtiö hakee nyt uutta isännöitsijää. Tänään 9.9.2013 Oikotie.fi -palvelussa julkaistu ilmoitus on seuraavanlainen:

Etsimme mukavaan joukkoomme vuokratalomaailmaan perehtynyttä

isännöitsijää

vakituiseen työsuhteeseen. Teet työtäsi Helsingin kaupungin sataprosenttisesti omistamassa KOy Auroranlinnassa, joka omistaa vapaarahoitteisia vuokrataloja eri puolilla Helsinkiä. Pääosa yhtiön vuokra-asunnoista on Helsingin kaupungin virastojen ja laitosten työsuhdeasuntokäytössä.

Edellytämme isännöitsijältä kokemusta johtamisesta, julkisten hankintojen tekemisestä sekä vähintään viiden vuoden työskentelyä vuokrataloyhtiön omistajahallinnossa sekä tehtävään sopivaa taloudellista tai teknistä koulutusta sekä isännöintialan AIT- tai TEK-ITS-tutkintoa.

Lisätietoja tehtävästä ja vaatimuksista antaa toimitusjohtaja Leena Raineranta puh. 0207 19681 tai leena.raineranta@localhost.

Hakemus, CV ja palkkatoivomus tulee jättää 25.9.2013 klo 16.00 mennessä kirjallisesti osoitteeseen KOy Auroranlinna, Tukholmankatu 2, 3. krs, 00250 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen info@localhost. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään maininta ”hakemus isännöitsijä”. Hakemuksia ja niiden liitteitä ei palauteta.