Asunnonhaku

Vapaasti vuokrattavat vuokra-asunnot

Auroranlinnan vuokra-asunnot vuokrataan osin ns. vapaarahoitteisina vuokra-asuntoina. Helsingin kaupunki tekee asukasvalinnat näihin asuntoihin.

Auroranlinnan vapaita vuokra-asuntoja löytyy Oikotieltä. Auroranlinnan omistamien asuntojen yhteydessä on kuva ”Tämän kohteen omistaa KOY Auroranlinna” tai Helsinki -logo.

Kaikki vuokra-asunnot samalle hakemukselle

Lisää kaikki sinua kiinnostavat vuokra-asunnot samalle hakemukselle. Tarkemmat ohjeet hakemuksen tekemiseen löydät osoitteesta www.hel.fi .
HUOM! Hakemukselle voi olla lisättävissä vuokra-asuntoja, joita kaikkia ei vielä löydy Oikotieltä.

Tällä hetkellä Oikotien sivuston lisäksi osa Auroranlinnan vuokra-asunnoista löytyy myös:
Vuokraturvan sivuilta https://portaali.vuokraturva.fi/apartment-search/client/569943 sekä
Kiinteistömaailman sivuilta www.kiinteistomaailma.fi , josta voit hakea vuokra-asuntoja osoitteella tai postinumerolla.
Voit myös ottaa yhteyttä Kiinteistömaailman Tero Laurilaan, tero.laurila@kiinteistomaailma.fi tai p. 0400 600 359.

Lyhytaikaiset vuokrasopimukset tilapäiseen asumiseen

Onko sinun kotiisi tulossa putkiremontti tai etsitkö jostain muusta syystä lyhytaikaista vuokra-asuntoa? Auroranlinnan vuosina 2023 – 2024 peruskorjaukseen menevissä tai kaavamuutoksesta johtuen purettavissa kiinteistöissä on tarjolla vapaita huoneistoja:

Kamppi, Mechelininkatu 1: yksiöitä ja kaksioita 37 – 56 m2
Haaga, Laajasuontie 32: kaksioita ja kolmioita, 58 – 80 m2
Pitäjänmäki, Meijeritie 8: kaksioita ja kolmioita, 58 – 74 m2

Vuokrasopimukset näihin kohteisiin tehdään vielä toistaiseksi voimassa olevina vuokrasopimuksina. Nämä vuokra-asunnot löydät Vuokraovesta tai Oikotieltä (kts. linkit sivun yläosasta).

Vuokra-asunnot hyvillä sijainneilla

Vuokra-asunnot sijaitsevat Auroranlinnan kokonaan omistamissa kiinteistöissä sekä useassa sadassa asunto-osakeyhtiössä hyvillä sijainneilla eri puolilla Helsinkiä. Lisäksi yksi vuokra-asuntokiinteistö löytyy myös Kirkkonummelta.

Vuokra-asunnot vuokrataan pääsääntöisesti toistaiseksi voimassa olevilla vuokrasopimuksilla eikä niissä ole vuokravakuutta. Myös lemmikit ovat Auroranlinnan asuntoihin tervetulleita.

Auroranlinnan monissa kiinteistöissä ympäri Helsinkiä on myös vuokrattavia liiketiloja, joista saa lisätietoja niiden vuokrasopimuksien tekemisestä vastaavalta taholta, Kiinteistömaailma Oy:ltä, p. (09) 350 7270.

Kiinteistö Oy Auroranlinna on osa Helsingin kaupunkikonsernia ja vastuullinen vuokranantaja, jonka toimintaa ohjaavat Helsingin kaupungin arvot. Yhtiö noudattaa kaupungin eettisiä periaatteita ja vastuullisuusohjelmia sekä soveltuvin osin asumiselle ja kiinteistönpidolle määriteltyjä strategioita ja niiden tavoitteita.

Auroranlinna vuokraa asuntoja sekä Helsingin kaupungin Tilat-asuntoyksikölle työsuhdeasuntokäyttöön että muille asunnon tarvitsijoille Helsingin alueella. Yhtiö panostaa siihen, että pystyy vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla eri kohderyhmien ja perhekokojen asumiseen liittyviin yksilöllisiin tarpeisiin.

Työsuhdeasunnoista löydät lisätietoja täältä.

Vuokra-asunnot