Asukkaille

Takaisin uutisiin

Asumisen tukipalvelut numerossa 010 286 6245

01.12.2020

Auroranlinnalla on ollut jo yli kymmenen vuotta yksi kaikkia kohteita koskeva 24/7-periaatteella toimiva vikailmoitusnumero 010 286 6245. Nyt tuo sama numero on alkanut palvella arkipäivisin asukkaita myös ns. isännöinnin tukipalvelujen yhteysnumerona. Nämä tukipalvelut tuottaa Auroranlinnalle käytännössä Lassila & Tikanoja Oyj Itä-Pasilan Asemapäällikönkatu 12 b:n palvelupisteessään. Poikkeuksia ovat Kirkkonummen Heikkiläntori 2 ja Suomenlinnan Iso Mustasaari 1, joissa tukipalvelut tuottaa kohteen kiinteistönhoitoyhtiö.

Isännöinnin tukipalveluihin kuuluvat asunnon avainasiat, autopaikka- ja saunavuoroasiat sekä muutokset talonkirjaan ja talopesuloihin liittyvät asiat. Asunnon avainten noutojen ja palautusten osalta poikkeuksena ovat ns. jälleenvuokratut asunnot, joissa asukas hakee ja palauttaa asunnon avaimet oman vuokranantajansa kanssa sopimallaan tavalla. Lisäksi muutamissa kohteissa autopaikka-asiat hoidetaan alueen pysäköintiyhtiössä eikä isännöinnin tukipalveluissa,

Numero 010 286 6245 palvelee asumisen arjen asioissa arkipäivisin (aukioloajat löytyvät täältä). Lisäksi numero on siis käytössä 24/-periaatteelle ovenavauspyyntöjen sekä etenkin kiireellisiä toimia vaativien vikailmoitusten tekemiseen.

Sekä yhteydenotot asumisen tukipalveluihin että vikailmoitukset suositellaan tehtäväksi ensisijaisesti sähköisesti, ellei kyse ole kiireellisesti hoidettavasta asiasta. Lassila & Tikanojan asukaspalvelupisteeseen voi lähettää sähköpostia osoitteeseen avaimet.pks@lassila-tikanoja.fi. Sähköinen vikailmoituslomake löytyy täältä.