Ajankohtaista

Auroranlinnan ajankohtaisia asioita:

 

Auroranlinnan uusin Asukaslehti 1/2023 on ilmestynyt ja mennyt jakeluun asukkaille. Lehden pääset lukemaan täältä.

 

Sortti-keräysautot kiertävät huhti-kesäkuussa

Sortti-keräysautot saapuvat jälleen noutamaan kodin vaaralliset jätteet, metalliromun ja sähkölaitteet. Keräyskierros alkaa Helsingistä ja Espoosta maanantaina 3.4.
Lue lisää Sortti-keräysautojen aikatauluista täältä.

LIIKKEELLÄ ON JÄLLEEN HUIJAUSTEKSTIVIESTEJÄ!
AURORANLINNA EI KOSKAAN TIEDOTA VUOKRANMAKSUASIOISTA TEKSTIVIESTILLÄ!

Mikäli olet saanut viestin, jossa lähettäjä on ”Taloyhtiö” ja viesti kuuluu:
”Tiedoitus asukkaille. Tietojemme mukaan vuokranne on edelleen maksamatta. Tietojärjestelmäpäivityksen myötä tilinumeromme on vaihtunut maaliskuussa 2023. Asiasta on tiedotettu myös kirjeitse. Tilinumero: FI19 1165 3500 0776 83.”, kyseessä on huijaus!
ETHÄN SIIS MAKSA KYSEISELLE TILILLE MITÄÄN.

Sähkökatkoihin varautuminen:

Auroranlinnan kiinteistöjen ilmoitustauluille jaettavan ohjeen (päivätty 12.12.2022) mahdollisten sähkökatkojen varalle pääset lukemaan tästä.

Ajankohtaista sähköstä (HELEN). Voit tilata Heleniltä tekstiviestin sähkökatkosta Tekstiviesti sähkökatkosta | Helen (helensahkoverkko.fi) .
Miten varaudut sähkökatkoihin (HSY). Voit tilata HSY:ltä tekstiviestin vesikatkosta Tekstiviestit vesikatkoista – HSY .
Kotien varautuminen poikkeuksellisiin sähkökatkoihin (ENERGIATEOLLISUUS).
Muista tämä, jos sähkökatko tulee (KIINTEISTÖLIITTO Uusimaa).
Näin varaudut pitkiin sähkökatkoihin (VALTIONEUVOSTON julkaisu).
Viranomaisten ja järjestöjen laatima varautumissuunnitelma (72tuntia).
Varautuminen sähköpulaan (HÄTÄKESKUSLAITOS 112.fi)
VÄLTÄ VEDENKÄYTTÖÄ LYHYEN SÄHKÖKATKON AIKANA!

Muista: liika lumi parvekkeella voi tulla kalliiksi

Vuokralaisen vastuulle kuuluvat lumen poistaminen parvekkeelta sekä sadevesikaivon puhtaanapitäminen siten, että vesi pääsee poistumaan vapaasti. Jos lunta jää parvekkeelle, voi se sulaessaan aiheuttaa vesivahingon. Lumitöitä tehdessä pitää kuitenkin muistaa varmistaa, ettei kenellekään aiheudu tilanteesta vaaraa. Lumi kannattaakin pudottaa parvekkeelta sivuun, ei suoraan alas.

Opi säästämään energiaa

Fiksuksi energiankäyttäjäksi -pikakurssilla opit helpolla ja hauskalla tavalla ne pienet arjen teot, joilla voit vaikuttaa energiankulutukseesi.
Hyppää kurssille täältä!

Energiansäästökampanja

Astetta alemmas -kampanja alkaa täydellä teholla 10.10.2022 Energiansäästöviikolla ja jatkuu koko lämmityskauden. Lue lisää aiheesta Motivan ja Astetta alemmas -kampanjan sivuilta.

Kiinteistö Oy Auroranlinnalle uusia asuntoja ja asukkaita 1.10.2022 alkaen.

Helsingin kaupungin omistama Oy Helsingin Asuntohankinta Ab jakautuu 30.9.2022. Asunto-omaisuus jaetaan huoneiston rahoitusmuodon mukaan Helsingin kaupungin omistamien Kiinteistö Oy Auroranlinnan ja Helsingin kaupungin asunnot Oy:n (Heka) kesken.

Vapaarahoitteiset huoneistot siirtyvät Kiinteistö Oy Auroranlinnalle ja Ara-rahoitteiset Hekalle. Auroranlinnalle siirtyviä huoneistoja kutsutaan jatkossa Auroranlinnan osakehuoneistoiksi. Lisätietoja osakehuoneistoista löydät 1.10.2022 alkaen osoitteesta www.auroranlinna.fi .