Ajankohtaista

Auroranlinnan ajankohtaisia asioita:

Auroranlinnan toimisto avataan poikkeuksellisesti ke 29.5.2024 klo 11.00.

HSY:n keräysautot kiertävät jälleen ympäri pääkaupunkiseutua ja Kirkkonummea

Autoille voi maksutta tuoda kotiin kertynyttä vaarallista jätettä, metalliromua sekä sähkö- ja elektroniikkalaitteita. Katso keräysautojen aikataulut täältä.

Helsingin kaupungin työntekijät voivat 1.3.2024 alkaen hakea suoraan Auroranlinnan vapaita vuokra-asuntoja.

Pääset tutustumaan vapaisiin asuntoihin sekä jättämään asuntohakemuksen yhteistyökumppanimme OVV Asuntopalveluiden sivuilla (ovv.com).

Auroranlinnan avainhallintaan muutos 8.1.2024 alkaen

Auroranlinnan avainhallinta siirtyy tammikuun 2024 alussa pois Lassila-Tikanoja Oyj:ltä.
8.1.2024 alkaen kaikkien asuntojen avaimet palautetaan Auroranlinnan toimistoon osoitteeseen Eevankatu 2, 00240 Helsinki. Myös kaikki autopaikkojen lämpötolppien avaimet sekä mahdolliset pesulalukot palautetaan Auroranlinnan toimistoon.
Mikäli olet noutanut autopaikan/-hallin avaimet jostain muualta kuin Lassila-Tikanojan asiakaspalvelupisteestä itä-Pasilasta, palauta avaimet noutopaikkaansa (kts. poikkeuskiinteistöt kohdasta Autopaikat).
Auroranlinnan nettisivut asian osalta tulevat päivittymään vkon 2 alussa.

VAROITUS HUIJAUSVIESTEISTÄ!
Huijarit ovat jälleen aktivoituneet ja lähettävät ”Taloyhtiön” nimissä huijaustekstiviestejä vaihtuneista vuokranmaksutiedoista tai rästiin jääneistä maksuista. Viestit on kirjoitettu hyvällä suomenkielellä.
Auroranlinna ei koskaan lähetä tekstiviestillä maksupyyntöjä, joissa on pankkitietoja. Älä missään tapauksessa maksa vuokraa viestissä mainituilla tiedoilla. Mikäli olet jo maksanut tällaisen viestin saatuasi, tee rikosilmoitus ja ota välittömästi yhteys pankkiisi.

AURORANLINNAN ASUNTOVUOKRAUSTOIMINTAAN UUSI YHTEISTYÖKUMPPANI

Auroranlinnan asuntojen markkinoinnista ja vuokrauksesta vastaa uutena yhteistyökumppanina OVV Asuntopalvelut. Helsingin kaupunki ei siis enää tee asukasvalintoja Auroranlinnan asuntoihin.

OVV Asuntopalvelut on ollut olemassa jo reilusti yli 25 vuotta ja se on pääkaupunkiseudulla toimiva asuntojen vuokra- ja myyntivälitykseen erikoistunut välitystoimisto.
Yhtiön toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Länsi-Pasilassa, lähellä Auroranlinnan omaa toimistoa.

OVV Asuntopalvelut
sähköposti: auroranlinna@ovv.com
p. 044 249 3925

Voit tarkemmin tutustua OVV Asuntopalveluun täältä: OVV Asuntopalvelut yrityksenä | Vuokravälitystä vuodesta 1994 alkaen.
Auroranlinnan asunnonhakusivuun pääset tästä.

Auroranlinna ottaa lokakuussa 2023 käyttöönsä Intrumin muistutuspalvelut osana saatavien maksujen hallintaa.

Lue lisää aiheesta täältä.

Auroranlinnan uusin Asukaslehti 1/2023 on ilmestynyt ja jaettu omistamiemme kiinteistöjen asuntoihin. Lehden pääset lukemaan täältä.

 

Sähkökatkoihin varautuminen:

Auroranlinnan kiinteistöjen ilmoitustauluille jaettavan ohjeen (päivätty 12.12.2022) mahdollisten sähkökatkojen varalle pääset lukemaan tästä.

Ajankohtaista sähköstä (HELEN). Voit tilata Heleniltä tekstiviestin sähkökatkosta Tekstiviesti sähkökatkosta | Helen (helensahkoverkko.fi) .
Miten varaudut sähkökatkoihin (HSY). Voit tilata HSY:ltä tekstiviestin vesikatkosta Tekstiviestit vesikatkoista – HSY .
Kotien varautuminen poikkeuksellisiin sähkökatkoihin (ENERGIATEOLLISUUS).
Muista tämä, jos sähkökatko tulee (KIINTEISTÖLIITTO Uusimaa).
Näin varaudut pitkiin sähkökatkoihin (VALTIONEUVOSTON julkaisu).
Viranomaisten ja järjestöjen laatima varautumissuunnitelma (72tuntia).
Varautuminen sähköpulaan (HÄTÄKESKUSLAITOS 112.fi)
VÄLTÄ VEDENKÄYTTÖÄ LYHYEN SÄHKÖKATKON AIKANA!

Opi säästämään energiaa

Fiksuksi energiankäyttäjäksi -pikakurssilla opit helpolla ja hauskalla tavalla ne pienet arjen teot, joilla voit vaikuttaa energiankulutukseesi.
Hyppää kurssille täältä!

Kiinteistö Oy Auroranlinnalle uusia asuntoja ja asukkaita 1.10.2022 alkaen.

Helsingin kaupungin omistama Oy Helsingin Asuntohankinta Ab jakautuu 30.9.2022. Asunto-omaisuus jaetaan huoneiston rahoitusmuodon mukaan Helsingin kaupungin omistamien Kiinteistö Oy Auroranlinnan ja Helsingin kaupungin asunnot Oy:n (Heka) kesken.

Vapaarahoitteiset huoneistot siirtyvät Kiinteistö Oy Auroranlinnalle ja Ara-rahoitteiset Hekalle. Auroranlinnalle siirtyviä huoneistoja kutsutaan jatkossa Auroranlinnan osakehuoneistoiksi. Lisätietoja osakehuoneistoista löydät 1.10.2022 alkaen osoitteesta www.auroranlinna.fi .